fredag 31 oktober 2008

ikväll är det halloween.
Wille ska ha partaj för sina vänner, jag håller på att baka ögonmuffins.
Två polacker målar badrummet, en av dem har jättefint gulblonderat hår med luggen rakt upp.
Amanda och Jag tänkte att vi skulle klä ut oss, grejen är att amanda kommer komma senare, så då måste jag hänga själv utklädd med de lite smått stela otroligt viktiga vuxna och ja massa småpojkar.
Jag tycker att man borde klä sig läskigt men amanda har nu övertalat mig om att pirater är läskiga?

På bussen sa william " du och amanda är verkligen knäppa".
Känns rätt gött.

Igår natt på väg hem från Hugh-gatan såg jag en räv, mitt i stan.
Andrea har pratat om att det finns många som är framme på natten, han var stor och stod och stirrade på mig. Länge. Gött att vara räv i london tänkte jag.

söndag 26 oktober 2008



Jag och Muffin spenderade eftermiddagen ungefär såhär.
Hon fick mig att ta en promenad klockan sju på morgonen.
Min hand bränns fortfarande, jag fick strömm i den efter ett ganska misslyckat första försök att skruva ut en trasig glödlampa.
Jag har byggt en legomodell.
Känner mig elak, jag tror ganska säkert att jag inte vart elak. ?

tisdag 14 oktober 2008

Hela våren har jag helt automatiskt sagt att jag ska äta te.
Jag tror allt att det var mitt undermedvetna som visste att jag skulle flytta hit.
Till te idag åt jag tortelini-sallad. Med tomatsås och lite annat smått och gott.

Nu ska jag ta ut bakverket till det sedvanliga trädet där hon uträttar nattens behov innan vi båda går upp och lägger oss.
Sov tight
Är det fusk att googla när man hjälper en nioåring med läxan?
Fast vem vet vilket som är UK högsta vattenfall och jag hittade ingen atlas som man egentligen skulle använda sig av.
Idag har jag sett min första rugbymatch.
Jag tänker ta åt mig all credd för att William blev man of the game i sitt lag, frågan är om jag inte ska ta åt mig äran för att jack (amandas) blev det i sitt. Bara min närvaro gör nog att de spelar bättre, inte att tala om vilken frulle jag gör till William, jag menar frulle är ju grunden till allt.
På träningen bröt Jack en annan killes nyckelben genom en tackling, de är starka nioåringarna.
Helt klart min nya favoritsport nioåringsrygby.
Känner att det finns ex-antal priceless miner i denna bilden.
Han i mitten är "min".
Jag har ett antal bilder på böghögar också, alla verkligen slängde sig på varandra, men de orkar jag inte lägga upp.



Alldeles nyss tog jag scootern bort och hämtade W från scouterna på vägen såg jag en gubbe spy, tre gånger, en mycket obehaglig syn, tror han var full.

Detta förövrigt ett av de sötaste barnen, han har stora bruna ögon och tremeters ögonfransar och är allmänt mesig så man bara vill ta upp honom och kramas, men med tanke på att hans lår är som mina armar avstår man från det.

fredag 10 oktober 2008

nu gråter jag en skvätt eller två, det beror helt och hållet på att jag antagligen inte tål den "simple eye make up remover without bla bla bla färgämnen alkohol och bla bla". Tog den utan tillsatta kemikalier och mina ögon tål inte den, rätt.
Annars så har dagen innehållit:
- En tjej som gick rakt in i en glasruta.
- Jag skulle göra som de andra och köpa pommes men valde ett annat ställe, jag fick massor potatis i en strut.
- Festat i ett stall.
- Sjugt fem myror är fler än fyra elefanter-låten "Där är där man inte är, här är där där man är, och här har man alltid med sig". med någon okänd, helt galet vilken uppenbarelse det var föresten när man fattade den låten första gången, kom ihåg att jag kännde mig så smart.
- Bokat in en gratis makeuptjosan hos Bobbie Brown till deras nya partysmink-kollektion. (???)
- Dragit ett Pedram skämt
- Rapat imsevimse. Alltså pratsjungt.

Inte fetaste kvällen men en trevlig kväll så att säga.

Förövrigt så när vi satt på bussen på väg hem så tappade en kille några säten framåt en öl på golvet. Som rann ut, några minuter senare kommer en gubbe upp. Han säger att han hörde att någon tappade en ölflaska på golvet och undrade vem det var, jag trodde han skulle skälla ut någon. Killen som flaskan låg under sa att det stämmde att någon tappade, gubben frågade, är det något kvar, killen svarade, nej den är tom nu. Gubben/mannen såg besviken ut och sa vad synd, jag är alkoholist och skulle behöva den. När han lämnade bussens övervåning såg alla mest förvånade ut över hans uppriktighet och hörsel han hörde från undervåningen att någon tappade en ölflaska på övervåningen, tills en kille sa, "Han var alkoholist och såg nyktrar ut än någon av oss" Vilket stämmde.
Funderar på att börja följa Andra Avenyn över nätet, så man har något att göra på morgonen när man inte ska sova.
Simon är ju med nu igen, kan vara rätt roande.
Annars så har jag manligt besök. Två stycken faktiskt, de gör om badrummet, den ena är en riktig mysfarbror. Pratglad är han också, han har berättat att han varit på tre jobb innan han kom hit, klockan var 8 när han kom, nu vet jag vad han gjorde där och vart de låg. Mycket intressant, speciellt med tanke på att gatnamnen han nämnde inte sa mig något, tonfallet sa däremot att de var på olika sidor av London.

Nej jag tror jag bangar andra avenyn, jag orkar inte installera något bra program att kolla med.

I helgen var vi på en maskerad i Hackney, hos Tom.
Vi fick reda på det två dagar innan så jag tycker att våra kostymer var godkända, vi festade med en häst, top gun-killar, basketspelare och de som alltid finns på maskerad, speciellt med temat pre 89 alltså Pink Lady, Marilyn Monroe.
Kännde mig nöjd i slutet på kvällen, jag hade ju fått vara häst i en hästmask, bära helskägg samt mustash.
Killen med mustashen var en om man tänkte snygg kille i tangorabatt, blev helt klart besviken när den bara var en del av hans kostym och var avtagbar.
Amanda och jag var punk, sa jag det. Lite klimpen var jag också. Punkklimp.
(Här tänkte jag infoga en bild eller tre men nähä..)

I måndags hängde vi i parken som vanligt och Pizza kom rusande mot oss och vi spelade fotboll och hon kom på jämnfotahoppbakifrånsparken. Sendan lekte vi I spy with my little eye. Hon är fyra år och kan ändå stava.
Jag undrar verkligen vad hon heter på riktigt, vi frågade förra gången och då sa hon att hon hette Daisy, men det lät mer som att hennes mamma sa Pizza. Idag frågade vi igen och då sa hon något i stil med Ibiza eller Ebeza, så vi kallar henne Pizzan.
Hon sa I spy with my little eye something beggining with E, eftersom vi gjort allt på e sa jag "Electric Car" Hon sa rätt! Jag tror inte att hon hade kommit på något på E. Varje gång man sa att man såg något på C gissade alla på christos hennes bror.
Annars så såg hon helt plötsligt Hot, hur man nu kan se det, eftersom hon hade ganska lite kläder undrade Amanda om hon var cold, hon svarade nej hot, ja ordet var hot men är du kall? Nej jag heter Pizza.
Lätt bästa pizzan.

söndag 5 oktober 2008

Nu är jag rädd, helt ärligt alltså. Jag har skrämt upp mig själv och tänker ut alla möjliga ställen det kan sitta mördare på, när jag gick på toa trodde jag att det skulle komma någon genom fönstret och krossa rutan för att sedan sätta en kniv mot min hals alternativt ta stryp-grepp på mig.
Så himla osmidigt och upplagt för mardrömmar/inte kunna somna.
Jag som är trött.

fredag 3 oktober 2008

Det är höst nu!
Och det känns riktigt gött faktiskt.
Det vände över natten, idag är det kyligt, lövhögar och frisk luft.

Nu ska vi leta maskerad outfit.