fredag 10 oktober 2008

Funderar på att börja följa Andra Avenyn över nätet, så man har något att göra på morgonen när man inte ska sova.
Simon är ju med nu igen, kan vara rätt roande.
Annars så har jag manligt besök. Två stycken faktiskt, de gör om badrummet, den ena är en riktig mysfarbror. Pratglad är han också, han har berättat att han varit på tre jobb innan han kom hit, klockan var 8 när han kom, nu vet jag vad han gjorde där och vart de låg. Mycket intressant, speciellt med tanke på att gatnamnen han nämnde inte sa mig något, tonfallet sa däremot att de var på olika sidor av London.

Nej jag tror jag bangar andra avenyn, jag orkar inte installera något bra program att kolla med.

I helgen var vi på en maskerad i Hackney, hos Tom.
Vi fick reda på det två dagar innan så jag tycker att våra kostymer var godkända, vi festade med en häst, top gun-killar, basketspelare och de som alltid finns på maskerad, speciellt med temat pre 89 alltså Pink Lady, Marilyn Monroe.
Kännde mig nöjd i slutet på kvällen, jag hade ju fått vara häst i en hästmask, bära helskägg samt mustash.
Killen med mustashen var en om man tänkte snygg kille i tangorabatt, blev helt klart besviken när den bara var en del av hans kostym och var avtagbar.
Amanda och jag var punk, sa jag det. Lite klimpen var jag också. Punkklimp.
(Här tänkte jag infoga en bild eller tre men nähä..)

I måndags hängde vi i parken som vanligt och Pizza kom rusande mot oss och vi spelade fotboll och hon kom på jämnfotahoppbakifrånsparken. Sendan lekte vi I spy with my little eye. Hon är fyra år och kan ändå stava.
Jag undrar verkligen vad hon heter på riktigt, vi frågade förra gången och då sa hon att hon hette Daisy, men det lät mer som att hennes mamma sa Pizza. Idag frågade vi igen och då sa hon något i stil med Ibiza eller Ebeza, så vi kallar henne Pizzan.
Hon sa I spy with my little eye something beggining with E, eftersom vi gjort allt på e sa jag "Electric Car" Hon sa rätt! Jag tror inte att hon hade kommit på något på E. Varje gång man sa att man såg något på C gissade alla på christos hennes bror.
Annars så såg hon helt plötsligt Hot, hur man nu kan se det, eftersom hon hade ganska lite kläder undrade Amanda om hon var cold, hon svarade nej hot, ja ordet var hot men är du kall? Nej jag heter Pizza.
Lätt bästa pizzan.

1 kommentar:

amanda sa...

min favvopizza. idag kom de ju fram dock, att hon heter daisy!