fredag 10 oktober 2008

nu gråter jag en skvätt eller två, det beror helt och hållet på att jag antagligen inte tål den "simple eye make up remover without bla bla bla färgämnen alkohol och bla bla". Tog den utan tillsatta kemikalier och mina ögon tål inte den, rätt.
Annars så har dagen innehållit:
- En tjej som gick rakt in i en glasruta.
- Jag skulle göra som de andra och köpa pommes men valde ett annat ställe, jag fick massor potatis i en strut.
- Festat i ett stall.
- Sjugt fem myror är fler än fyra elefanter-låten "Där är där man inte är, här är där där man är, och här har man alltid med sig". med någon okänd, helt galet vilken uppenbarelse det var föresten när man fattade den låten första gången, kom ihåg att jag kännde mig så smart.
- Bokat in en gratis makeuptjosan hos Bobbie Brown till deras nya partysmink-kollektion. (???)
- Dragit ett Pedram skämt
- Rapat imsevimse. Alltså pratsjungt.

Inte fetaste kvällen men en trevlig kväll så att säga.

Förövrigt så när vi satt på bussen på väg hem så tappade en kille några säten framåt en öl på golvet. Som rann ut, några minuter senare kommer en gubbe upp. Han säger att han hörde att någon tappade en ölflaska på golvet och undrade vem det var, jag trodde han skulle skälla ut någon. Killen som flaskan låg under sa att det stämmde att någon tappade, gubben frågade, är det något kvar, killen svarade, nej den är tom nu. Gubben/mannen såg besviken ut och sa vad synd, jag är alkoholist och skulle behöva den. När han lämnade bussens övervåning såg alla mest förvånade ut över hans uppriktighet och hörsel han hörde från undervåningen att någon tappade en ölflaska på övervåningen, tills en kille sa, "Han var alkoholist och såg nyktrar ut än någon av oss" Vilket stämmde.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, det var längesen jag var inne här och läste. Jag blir lite avundsjuk och sugen på att åka till London, det verkar vara så gödhslappt :D

amanda sa...

PEDRAAAAm

Anonym sa...

jaha nu får jag kommentera din blogg?

Anonym sa...

ja det fick jag. coolt.